Oldalak

2017. március 20., hétfő

AVON alapozó mustra

Sziasztok, szép napot!

Ezúttal egy szintén tőlem eltérő bejegyzéssel érkeztem, amely kivételesen nem az érettségiről, nem a kritikákról fog szólni, hanem újfent a szépségápolásról.
Korábban már írtam egy cikket ebben a témában, amely arról szólt, hogyan tartsuk tisztán az arcbőrünket, mit tegyünk a pattanások ellen (ide kattintva megtekinthető). Ezúttal -, ha már az arctisztítás lépéseit tisztáztuk - arról fogok nektek véleményt írni, milyen termékekkel és hogyan érdemes elfedni a bőrhibákat, azaz hogyan válasszunk tökéletes alapozót? 
Ez egy elég összetett kérdés, így leszűkítettem a választási lehetőségeket az AVON termékekre. Néhány hónapja teljes jogú AVON tanácsadónő lettem - ár jó ideje ért a dolog, hiszen szeretem ezeket a termékeket -, így arra gondoltam, kipróbálok néhány új dolgot, amit korábban még nem rendeltem meg a cégtől. Ide tartoznak az alapozók is, amelyeket mind leteszteltem.


A következőkben pontokba szedném a különböző AVON termékcsaládok alapozóit, így könnyebben válogathatunk közülük:
1.) Mark termékcsalád:

Kiszerelés: 30 ml
Bőrtípus: vegyes (minden típusra ajánlott)
Fedése: közepes
Tulajdonságai: matt hatású, kellemes/ friss illatot kölcsönöz a bőrnek
Árnyalatai: Bright Quartz, Shell, Nude, Medium Beige, Natural Beige
Árkategória: normál ár (2300 Ft, akciósan 1600 Ft)

A terméket főleg zsírosabb bőrű egyéneknek ajánlanám, hiszen igaz, ami igaz, ez a fajta alapozó remekül mattít, egész nap látványosan frissnek tűnik tőle a bőr és egyáltalán nem halmozódik fel az arcunk kis ráncaiban, gödröcskéiben. 


2.) Color Trend termékcsalád:

Kiszerelés: 30 ml
Bőrtípus: vegyes, de főleg szárazabb bőrre ajánlott
Fedése: közepes
Tulajdonságai: nem mattít, ragyogóvá teszi a bőrt
Árnyalatai: Ivory Beige, Bisque, Nearly Nude, Natural, Sun Beige
Árkategória: olcsó ár (750 Ft)

Bár a leírás szerint közepes fedésű, véleményem szerint jóval gyengébben fed, mint a Mark alapozó. Akiknek problémás a bőre, semmiképpen nem ajánlott ezt a terméket választani, hiszen az olajtartalma miatt még inkább ront a helyzeten.


3.) Extratartós termékcsalád:

Kiszerelés: 30 ml
Bőrtípus: normál és zsíros bőrre ajánlott
Fedése: közepes/ magas fedőhatású
Tulajdonságai: teljes és hosszan tartó fedést biztosít
Árnyalatai: Ivory, Nude, Shell, Natural Beige, Medium Beige
Árkategória: normál ár (2900 Ft, akciósan 1800 Ft)

Az extratartós folyékony alapozót azoknak ajánlanám, akik valóban nagyon jó és hosszan tartó fedést szeretnének biztosítani maguknak. Nekem alapvetően zsíros bőröm van, a termék használatától viszont egyáltalán nem rontottam a bőröm állapotán. Úgy tapasztaltam, nem tömíti el a pórusokat, így nagyobb és fontosabb eseményekkor a pattanással küszködőknek csak ajánlani tudom. 


4.) Luxe termékcsalád:

Kiszerelés: 30 ml
Bőrtípus: minden bőrtípusnak ajánlott
Fedése: erős, teljes
Tulajdonságai: nem tömíti a pórusokat, hagyja lélegezni a bőrt, hidratál
Árnyalatai: Porcelain, Medium Bisque, Beige Linen, Nude Bodice, Natural Glamour
Árkategória: drágább ár (3150 Ft, akciósan 2200 Ft)

Személy szerint ezt az alapozót egyszerűen imádom. Nekem abszolút megfelelt, eddig minden szempontból. Bár kicsit drágább a többi termékcsaládnál, abszolút megéri, hiszen minőségibb, valóban teljes és hosszan tartó fedést biztosít, emellett nem tömíti el a pórusokat, tehát a pattanások helyzetén sem ront tovább, és ami a legfontosabb nálam, teljesen láthatatlan a fedése, alig lehet észrevenni, hogy alapozó van az arcunkon.


5.) Avon True termékcsalád:

Kiszerelés: 30 ml
Bőrtípus: minden bőrtípusra, főként zsíros bőrre ajánlott
Fedése: közepes, erős fedésű
Tulajdonságai: van mattító terméke is, mindegyik láthatatlan fedést biztosít, hidratál
Árnyalatai: Ivory, Shell, Nude, Medium Beige, Natur Beige
Árkategória: vegyes (bőrnyugtató és mattító fajtája: 2300 Ft, akciósan 1600 Ft, a folyékony alapozó a makulátlan bőrért: 3200 Ft, akciósan: 2600 Ft)

Nálam második helyen áll ez a termékcsalád (a Luxe után természetesen), hiszen tapasztalataim szerint a zsíros bőr bármilyen problémáját elfedi (kis bőrpírtól kezdve a pattanásokig). Az árkategória a közepestől a drágábbig terjed, de a minőségi terméket ugyebár meg kell fizetni. Ami pedig a legjobb benne, hogy felveszi a bőrtónus színét és remekül illeszkedik hozzá. Tényleg olyan, mintha nem is lenne az emberarcán alapozó. 


Remélem, hogy akik éppen bizonytalanok a megfelelő alapozó választását illetően, a bejegyzés elolvasása után kicsit tisztábban fognak látni. Ha még a kísérletező fázisban vagytok, mindenképp javasolnám, hogy próbáljátok ki a nektek tetsző AVON termékek valamelyikét, hiszen 5-ből 1 nagy eséllyel be fog válni. Korábban szkeptikus voltam velük illetően, mondván, magazinból nem rendelek smink termékeket, de a kipróbálásuk után sokkal tájékozottabbá, tapasztaltabbá váltam.
Kérdés: Nektek melyik alapozók váltak be eddig? Miért szeretitek használni őket?

Ha szeretnétek még hasonló, AVON tesztes bejegyzéseket olvasni, nyugodtan írjátok meg kommentben, miről szeretnétek informálódni az AVON termékekkel kapcsolatban!

xoxo: Gin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése