Oldalak

2017. augusztus 1., kedd

Blogajánló #1 - Haszontalan macska mesék

Sziasztok! 

Meghoztam az első blogajánlót az oldalra. A Ginsinetti első versenyén különdíjas helyezést elért Zsazsi blogjáról, a Haszontalan macska mesékről olvashattok néhány gondolatot.

Ha Zsazsi nem kapta volna díjazásként a blogjáról való ajánló írást, idővel akkor is publikáltam volna róla egyet, hiszen egy csodálatos, kreatív és sokszínű "mesekuckóról" van szó. De miért illetem én ennyi jelzővel Zsazsi blogját? 
A kreativitás egy dolog. Ha valaki jó történetet akar írni, szükséges alapkellék hozzá, ám a Haszontalan macska mesék több egyedi, szórakoztató történetet is tartalmaz. Engem ért anno a megtiszteltetés, hogy elkészítsem a blog trailer videóját, így volt alkalmam alaposabban is megismerni Zsazsi munkásságát: a sztorikat, az ötleteket, a szereplőket. Azt tudnám mondani, az olvasás minden pillanatát élveztem - és élvezem ma is, hiszen azóta amikor csak tudok, visszajárok az oldalra, hogy újra és újra elcsodálkozhassak azon, milyen remekműveket tud kiadni kezei közül (haha, alliteráció) a mi egyetlen Zsazsink. 
Az alaptörténet, mely szerint a macskák osztják meg a sok apróbb történetet az oldalra tévedt olvasókkal, kiváló ötlet. Az ezen belüli "mesék" fokozzák az izgalmakat, hiszen mind egyedi, sokszínű - bár ezt már az ajánló legelején leírtam -, és nem utolsó sorban jól vannak megírva. A designról pedig nem is tudnék mit írni, hiszen mindenki láthatja a saját szemével: hangulatos, kreatív, egyedi, tökéletesen fedi a sok mini-történetet, amelyet Zsazsi megoszt az olvasóival.
Így, ha nem szeretnél belefogni egy hosszú, fárasztó, több részes blog olvasásába, de valami igényes irományra vágysz, Zsazsi oldalán szó szerint mindent megtalálsz, amihez éppen kedved van!

xoxo: Gin

2 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm ezt a csodás blogajánlót! *meghatott*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan, drága, ettől sokkal többet érdemelnél, csak sajnos az ajánlók egyik jellemzője, hogy viszonylag rövidek! :/ :)

      Törlés