Oldalak

Rendelés és limit

Az alábbi oldalon a rendelés menetéről olvashattok, egyúttal pedig  megtekinthetitek a limitemet is.

Kritika - Rendelés menete: Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el!
A tőlem való rendelést azoknak ajánlom, akik képesek jól viselni akár a negatív kritikát is, türelmesek - hiszen egy hosszú, tartalmas kritika megírása nem 5-10 perc -, valamint elhivatott, mert csak olyan blogger munkáját véleményezem, aki komolyan gondolja az írást, s nem hagyja félbe a történetét néhány fejezet publikálása után. 
Néhány kritérium: 
 • A kritikát chatben, valamint ezen oldal alatt kommentben is kérheted.
 • Egy személynek egyszerre egy blogjáról írok!
 • A kritika visszamondására van lehetőség, nem harapok miatta - de abban az esetben, ha tényleg nem folytatod a blog írását/ valami oknál fogva félbehagyod, nyugodtan írj, hogy én se fáradjak feleslegesen a történet elolvasásával!
 • A kritika 4 szempontból tevődik össze: a blog külseje, a történet, a szereplők, valamint a helyesírás és fogalmazásmód értékeléséből. Ezek mindegyikéről olvashatsz majd a közzétett bejegyzésemből. Természetesen amennyiben a designról nem kívánsz kritikát írni, rendelésnél ezt világosan add a tudtomra!
 • Ha rendelsz tőlem, szeretném, hogy tisztában legyél vele: a kritikaírás nem megy 5 perc alatt, így kérlek, légy türelemmel! Amint elkészül, úgyis értesíteni foglak!
 • Rövid véleményt is kérhetsz, ebben az esetben sokkal hamarabb elkészülök a bejegyzéssel, arra viszont számíts, hogy nem lesz annyira hosszú, mint egy tőlem megszokott kritika - bár ugyanazokat a szempontokat fogja tartalmazni,kicsit rövidebben olvashatsz majd róluk. 
Limit: INAKTÍV
Trailer - Rendelés menete: Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el!
Csak akkor rendelj tőlem trailer videót a blogodhoz, ha biztos vagy benne, hogy a későbbiekben is folytatni szeretnéd a történeted írását. Elég kellemetlen lenne, ha elkészülnék vele, az oldalt viszont törölték, így az én időm - ezzel együtt a többi rendelő ideje is - elveszik. Legyünk másokra is tekintettel!
Néhány kritérium:
 • A trailert e-mailben kérheted: gmekwat@gmail.com.
 • Egy személynek egyszerre egy blogjáról készítek videót!
 • A trailer visszamondására szintén van lehetőség, de kérlek, legfeljebb néhány nappal a rendelés után szólj, hogy időben törölni tudjam!
 • A trailer elkészítéséhez szükségem van néhány információra (blog linkje, címe, a történet röviden, a szereplők igazi és blogbéli nevei, színvilág, aláfestő zene/ zenék, valamint ha van különleges kérés, hogy milyen gifek/ videó részletek legyenek benne mindenképp, azt is íjátok meg).
 • A videó általában egy héten belül elkészül, sokszor rövidebb idő alatt is - ez attól függ, mennyi az extra kérés a trailerhez, illetve mennyi időm lesz rá a magánéletem/ munkám mellett.
Limit: AKTÍV
 1. -
 2. -

19 megjegyzés:

 1. Szia! Én rögtön szeretnék élni a lehetőséggel. :)
  A kritika részben úgy érzem, inkább történetes blogokra célzol, de novellásat is elfogadnál? Az én blogom amolyan cikkes-novellás, de a novelláimról alkotott véleményedre lennék kíváncsi (van fent asszem 13, de annyiról írsz, amennyiről szeretnél, már ha vállalod :) - ha esetleg csak egyről, akkor viszont a legutóbbiről, A tűz a jégben címűről kérném, mert az még friss, és nem kaptam róla sok visszajelzést). A kinézetről igazából nem szeretnék véleményt kérni, mert az kivételesen nem az én munkám. :) A blog, amiről már regélek egy ideje: https://papirfecnis.blogspot.hu/ Nagyon szépen köszönöm előre is!
  Üdv: Daremo

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, drága! :)

   Természetesen, bármilyen blogról szívesen írok kritikát (történetes-nem történetes, az mindegy, ugyanannyi munka jár mindkettővel).
   Sajnos jelenleg inaktív még a rendelés, mert hivatalosan nem nyitott meg a blog, de amint elindul, ami már csak napok kérdése, beírlak a limit első helyére.

   További szép estét neked!
   xoxo: Gin

   Törlés
 2. Ezek szerint mindent átolvastam, csak a nagy, piros inaktív szó nem jutott el a tudatomig. :D Nézd el nekem, belelkesedtem. :D És köszönöm!

  VálaszTörlés
 3. Kedves Gin!

  Őszintén szólva, sosem szoktam ilyesmi üzeneteket írni, mert nem a kenyerem, de amióta ismerlek, és figyelemmel követem a munkáidat, be kell valljam, hogy te vagy a kedvenc kritika-, és cikkíróm. Részletes vagy, figyelmes, és egyedi. Egyszerűen imádok mindent, ami a kezeid közül kipotyog. Magyarul, amihez hozzáérsz az arannyá változik. Ezen felül őszinte vagy, ami a legfontosabb, ha az ember ilyen pozícióban van. Tehát, Ginfan vagyok, ez van. Ezért sem bírok várni, hogy kérhessek végre tőled egy kritikát. Már évek óta várok rá, hogy őszinte legyek, és eddig mindig úgy álltam hozzá, hogy á, ez még nem elég jó ahhoz, hogy Gin orra elé rakjam. Féltem, és izgatott voltam, de ma már merem állítani, hogy van egy olyan történetem, amit meg merek mutatni neked, és van bátorságom kritikát kérni róla.
  A regényem még ugyan nem befejezett, de már közeledik a végéhez, ha most még kicsit pihen is. A blogomon egyébként rengeteg történet van, ezért is emelném ki, hogyha lehet csak ezzel foglalkozz. Íme fejezeteket, fülszöveget tartalmazó oldal: http://sex-and-shout.blogspot.hu/p/szokoev.html . A designról is szívesen meghallgatnám a véleményed, ahogy a regényhez készült képekről is természetesen. El sem hinnéd milyen izgatott vagyok, de tényleg. Türelmesen várom válaszodat, és tudom, hogy teljesen megéri majd megvárni a kritika elkészültét! :)

  Egy Ginfan, MoonlighTie

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves, drága MoonlighTie! :)

   Első körben szeretném bevallani neked, mennyire örültem, amikor először olvastam el a hozzászólásodat. Meg amikor másodszor, harmadszor, és így tovább... Nagyon jól esnek a szavaid, őszintén boldog vagyok attól, hogy ez a véleményed rólam. A hozzád hasonló lelkes személyeknek és biztató kommenteknek köszönhetően kapok minden egyes alkalommal még több kedvet, energiát, hogy igenis csináljam és folytassam a blogolást, melyet már 2014. végén elkezdtem - csak akkor még nem a köztudatba épülve.
   A Ginfan kifejezés nagyon tetszetős és hízelgő, köszönöm, hogy így gondolod, jól esik minden szavad és a támogatásod.
   Természetesen nagyon szívesen írok neked kritikát -, s bár most bejött nekem munka mellé a KRESZ és a tanfolyam -, igyekszem majd minél előbb elkészíteni, hogy ne kelljen olyan sokat várnod rá. Fel is írtalak a limitbe! :)

   Köszönöm, hogy hozzám fordultál, és még egyszer, igazán hálás vagyok mindazért, amit fent leírtál nekem!
   Ölel: Gin

   Törlés
 4. Drága Gin!

  Épp a minap botlottam az egyik kritikádba, és olvasgatva rájöttem, hogy igen, nekem rád lenne szükségem! :) Nehéz igényes kritikaírókba botlani, akik nem pusztán néhány sort firkantanak, ráadásul úgy, hogy közben talán épphogy csak beleolvasgattak a kritikakérő munkájába, éppen ezért nagyon megörültem, mikor azt láttam, hogy te valóban komolyan vetted ezt a... hogy is fogalmazzak, feladatot. :)
  A cikkeidet is imádom olvasni, mert mindegyik alapos munkát sejtet, érződik, hogy nem két perc alatt dobtad össze őket, és ügyelsz rá, hogy az olvasóknak tényleg a legjobb jusson.

  Oké, mielőtt túlságosan elkalandoznék, vissza is térek, és szertném megragadni az alkalmat, hogy kritikát kérjek tőled. A blogomon több történetet is találsz, de én egyedül a Windfall pillérei címre hallgató munkámról kérném a véleményed (mivel egyedül erről nincs még kritika). A történetről csak röviden annyit, hogy egy sorozat első (előtti) része, egy hat fejezetes kisregény.
  Mivel a blog design alapja nem hozzám tartozik, én csak kicsit belepiszkáltam, így arról nem kérnék véleményt, nem hinném, hogy túl fair lenne. :')

  Előre is nagyon köszönöm, ha elvállalsz!

  Kellemes nyarat, és további sok sikert a blogodhoz!

  Maradok hűséges olvasód,
  Jolt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, drága! :)

   Hű, nem is tudom, mit mondhatnék... Rettenetesen hálás vagyok nem csupán a kedves szavaidért, de azért is, hogy rendszeres olvasómnak tudhatlak, iszonyatosan jól esik, és csak tovább motivál engem, hogy mindig a maximumot hozzam ki magamból, s a munkáimból.
   Természetesen boldogan vállalom a kritikát, fel is írtalak a limitbe (bár az oldalt nem linkelted, sikeresen megtaláltam, nem túl gyakori ez a történetnév, melyet választottál - szerencsére)!
   Ugyan van még előtted egy rendelés, igyekszem mindkettőtökét olyan alaposan megírni, ahogyan az előzőket.

   További szép nyarat és jó blogolást kívánok Neked én is! :)

   xoxo: Gin

   Törlés
 5. Szia! Nem tudom, vállalsz-e ilyesfajta kritikát, de azért teszek egy próbát, mivel legutóbb egy szép, hosszú, hasznos kritikát kaptam tőled egy történetemre. Azt a történetet viszont levettem, mert kiadót keresek vele, és most egy mindenes blogom van. Nincs se történet, se szereplők, csak én meg a kis agymenéseim! Tényleg kíváncsi vagyok, hogyan tudsz egy ilyet értékelni. A link: http://kardonannamari.blogspot.com Köszönöm szépen, ha elvállalod!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, drága! :)

   Természetesen, nagyon szívesen vállalom a kritika megírását! Fel is írlak a limitbe, és amint elkészül, értesítelek majd, jó? :)

   Köszönöm a rendelést! Gin

   Törlés
 6. Kedves Gin!

  Sokáig morfondíroztam, megírjam-e ezt a hozzászólást, mert alapjában véve elenyésző, hogy az alább olvasható kéréssel forduljak bárkihez. Végül arra jutottam, hogy hátrányom úgysem származhat belőle, ezért most itt vagyok.

  Jó ideje vezetek már egy blogot, mely a Walking Dead című sorozat alapján íródó történetemnek ad helyet. A kérdésem az lenne, hogy az általad megadott szempontokat alapul véve elvállalnád a blogról, illetve a fanfictionről való véleményalkotást?

  A bloghoz tartozó url: http://husznap.blogspot.hu

  Válaszodat előre is köszönöm!

  Üdvözlettel,

  Selly

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, drága! :)

   Örülök, hogy végül írtál!
   Nagyon szívesen elvállalom a kritikát, felírtalak a limitembe!

   Puszi: Gin

   Törlés
 7. Szia!

  Nemrégiben bukkantam rá én is erre az oldaladra, és már egy pár napja törtem a fejem azn, hogy merkej-e én is kritikát rendelni.

  Nemrégiben kezdtem el egy Luxen fanfiction történetet, amiről ki szeretném kérni a véleményed. A kritika teljes körű legyen, ha kérhetem. :)
  Link: https://verhercegem00.blogspot.hu/

  Ui: Rettentően tetszik a blogod, csak így tovább, és sajnálom a kuytusodat, remélhetőleg jobb helyre került! :( ♥

  Üdvözlettel;
  Nadin

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Nadin!

   Felírtalak a limitbe, de van még előtted egy blog, és mivel vizsgaidőszak elején vagyok, nem leszek kész egyhamar vele, remélem, megérted! :)
   Nagyon édes vagy, köszönöm szépen, és hát igen... reméljük boldog ott, ahol van... :')

   xoxo: Gin

   Törlés
  2. Természetesen megértem, én is vizsgázom hamarosan (haha, év végén), szóval tökéletesen együtt tudok érezni! :)

   Pusz,
   Nadin

   Törlés
 8. Drága Ginem!
  Jó rég beszéltünk, meg blogokon is rég botlottunk egymásba, itt volt az ideje :D
  Az a helyzet, hogy tegnap tévedtem ide, így pont lecsúsztam a limitről Nadin után. Viszont az a helyzet, hogy nagyon-nagyon érdekelne a véleményed a blogomról, de egyáltalán nem sürgős az egész. Tudom, hogy vizsgaidőszakod van, a kutyusod miatt is nehéz (innen is küldöm az erőt és kitartást!). Ennek ellenére nagyon szeretnék tőled egy kritikát. Tényleg ráér, várok én rá hónapokat is, nem kell emiatt stresszelned.
  Beleférek esetleg? :3
  http://lyla-campbell.blogspot.hu
  Előre is nagyon-nagyon köszönöm! Néha benézek ám ide, sajnos kevesebbet, mint szeretnék, de szeretem blogodat nagyon.
  Love, egy régi barát, Lyl <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, drága! :)

   Valóban rég beszéltünk, be kellene pótolni! :)
   Természetesen beírtalak harmadik helyre, de tényleg előre is elnézést, ha sokára lesz meg. Február elején van vége a vizsgaidőszaknak, akkor tudok intenzívebben visszakapcsolódni a blogoláshoz.
   Köszönöm a részvétnyilvánítást, kedves tőled! :)

   xoxo: Gin

   Törlés
 9. Ez a bizonyságomat tette Eli Mark főnök jó munkájáról, aki segít nekem .... Ann Earnis vagyok, az USA észak-karolinai részéről. e varázslógondoló segítségével visszatért a férjem, aki elhagyott engem az elmúlt 3 évben. Végül találkoztam ezzel a férfival egy blogoldalon, ahol az egyik ügyfél van segítségért, mindent elmagyaráztam neki, és elmondott nekem egy helyesíró, akiről tudott, és odaadta a WhatsApp-ot, hogy írjon a helyesírónak, hogy elmondja neki a problémáimat. Mindössze 2 hét alatt a férjem visszatért hozzám. Csak szeretnék köszönetet mondani ennek az igazságos és őszinte varázslónak, uram, minden, amit mondtál, történtek, és köszönöm uram. Kérem, mondjam meg mindenkinek, aki bármilyen megoldást keres a problémájára, hogy szíveskedjen konzultálni ezzel a helyesírás-olvasóval, ő valódi, hatalmas, és bármi is legyen a helyesíró-mondóval, mi fog történni, mert minden, amit a helyesíró mondott nekem, eljött átmenni. Kedves kapcsolatba léphet vele a következő címen: whatsapp + 2349015088017, e-mail: markmonroy869@gmail.com

  VálaszTörlés
 10. Ez a bizonyságomat tette Eli Mark főnök jó munkájáról, aki segít nekem .... Ann Earnis vagyok, az USA észak-karolinai részéről. e varázslógondoló segítségével visszatért a férjem, aki elhagyott engem az elmúlt 3 évben. Végül találkoztam ezzel a férfival egy blogoldalon, ahol az egyik ügyfél van segítségért, mindent elmagyaráztam neki, és elmondott nekem egy helyesíró, akiről tudott, és odaadta a WhatsApp-ot, hogy írjon a helyesírónak, hogy elmondja neki a problémáimat. Mindössze 2 hét alatt a férjem visszatért hozzám. Csak szeretnék köszönetet mondani ennek az igazságos és őszinte varázslónak, uram, minden, amit mondtál, történtek, és köszönöm uram. Kérem, mondjam meg mindenkinek, aki bármilyen megoldást keres a problémájára, hogy szíveskedjen konzultálni ezzel a helyesírás-olvasóval, ő valódi, hatalmas, és bármi is legyen a helyesíró-mondóval, mi fog történni, mert minden, amit a helyesíró mondott nekem, eljött átmenni. Kedves kapcsolatba léphet vele a következő címen: whatsapp + 2349015088017, e-mail: markmonroy869@gmail.com

  VálaszTörlés