Oldalak

2017. december 25., hétfő

Boldog karácsonyt!

Sziasztok, drágáim! :)

Sajnos rég jelentkeztem, de gondoltam, december 25-e egy remek nap arra, hogy életjelet adjak magamról. Igen, továbbra is blogolok, csak vizsgaidőszak, sok tanulás és a többi... DE most nem is erről szeretnék írni. 
A mai nap különleges. Karácsony van,a szeretet ünnepe, december 25-e. Őszintén remélem, hogy mindenki a családjával, a szeretteivel együtt ünnepel boldogságban, békességben. Mert a karácsonynak erről kell szólnia! Persze, ott vannak az ajándékok, a sütemények, a gyönyörű díszek, a csillogó karácsonyfa, de mindez semmit sem érne, ha a család nem együtt érte volna el ezeket. Nem szeretnék ódákat zengeni arról, miről szól a karácsony, miért jó, miért nem jó...
Egyszerűen csak szeretnék nektek őszintén, nagyon boldog karácsonyt kívánni, skacok! Sajnos nem minden olvasóm és látogatóm nevét tudom fejből, de mindannyiótokhoz szeretnék szólni: köszönöm nektek, hogy vagytok nekem! Még ha csak életetekben egyszer látogattátok is meg a blogomat, láttatok el tanáccsal, kértetek tőlem kritikát vagy trailert, hálás vagyok érte, hiszen mindenki véleménye számít. Fontosak vagytok nekem! És fontosak vagytok a családotoknak is, úgyhogy töltsétek velük ezt a gondtalan, békés és szeretetteljes időszakot!


Áldott karácsonyt kívánok mindenkinek!
xoxo: Gin 

2 megjegyzés:

  1. Kellemes ünnepeket - és ha már ilyen későn tévedtem ide - Boldog Új Évet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Nyáplic! <3

      Nagyon szépen köszönöm! Viszont kívánok minden jót! :)

      U.I.: Sosem késő!
      xoxo: Gin

      Törlés