Oldalak

A blogról - rólam

Hogy miért is nyílt a Ginsinetti?
  • Joggal mondhatja bárki, hogy az ezredik, teljesen felesleges mindenes blog tulajdonosa lettem, én mégis úgy gondolom, ez nem teljesen így van. Sokan csak azért nyitnak személyesebb hangvételű blogot, hogy hírnévre tegyenek szert/ utánozzanak olyanokat, akik manapság már népszerű bloggerek és bloggerinák. Ennek eredményeként sokszor láthatunk borzalmas végeredményt: rossz helyesírás, agyon csámcsogott témák, túlságosan rövid, nem túl lényegre törő bejegyzések, és a többi. Én nem ez utóbbi csoport tagjait kívánom erősíteni, hanem - teljesen függetlenül mindenki véleményétől - írni és segíteni másoknak, hiszen a Ginsinetti tulajdonképpen ezért jött létre. 
  • Mások segítése végett: időnként vállalni fogok trailer készítést, illetve kritikaírást is, de szigorúbb kritériumokkal, mint ahogyan azt korábban tettem. Amennyiben rendelni szeretnél tőlem, olvasd el a Rendelés és limit oldalt, illetve, ha meg szeretnél bizonyosodni arról, érdemes vagyok-e arra, hogy őszintén írjam le a blogodról, mit is gondolok, előző munkáimat a Skyscraper Blogdesign oldalon tekintheted meg. Ami pedig még talán mellettem szólhat: 2015-ben és 2016-ban is elnyertem az év kritikusa címet a Blogger Awardon, ami rettenetesen jól esik, hiszen megható látni, hogy ennyien értékelik az eddigi munkáimat.
  • Véleménykifejtés gyanánt, elvégre, az embernek kell, hogy szabadon szólhasson, elmondhassa, mit gondol bizonyos dolgokról - a Blogger mára olyasfajta eszköznek is tekinthető, akár egy napló: csak könnyebb írni bele. Így a kritikákon és trailereken kívül találhattok majd különböző témájú cikkeket, könyv-, film-, illetve sorozatajánlókat, segítségeket, tippeket - akár a tanuláshoz, a hétköznapokhoz. Ha pedig kíváncsiak vagytok egy bizonyos dologra, vagy szeretnétek, hogy valamiről mindenképpen írjak, kommenteljetek bátran a bejegyzések alá, esetleg írjátok meg chatben/ e-mailben. 

Amit pedig rólam érdemes tudni... A magánéletemet nem szoktam különböző oldalakon kiteregetni, hiszen úgy gondolom, semmilyen szempontból nem lényeges, ki is vagyok valójában. Bár bizonyára akadnak, akik ismernek engem - személyesen, Facebookon keresztül -, az már éppen elég. 
A blogger nevem M. Gin. 2014-ben kezdtem el először blogolni, ám akkor még kisebb szárnypróbálgatásnak indult az egész. Több blogot írtam azóta - sokat töröltem is közülük, de legtöbbet talán a Skyscraper Blogdesign oldalán tevékenykedtem. Ezen kívül egyetlen befejezett - társszerkesztővel írt - blogom egy One Direction fanfiction, amely még az ellen-rajongóktól is jó kritikákat kapott. 
A Skyscraperen töltött éveim alatt lendültem bele főként az írásba, s itt egyúttal egy remek csapat tagja lehettem, amelynek köszönhetően még inkább megjött a kedvem ahhoz, hogy másoknak segítsek, többek között kritikaírással. A minden évben megrendezett Blogger Awardon két alkalommal is elnyertem a legjobb kritikus díjat, amit ezúton is szeretnék megköszönni azoknak, akik mindezt bármilyen formában lehetővé tették nekem. 
S csak azért, hogy ejtsek magamról néhány szót: egyszerű lány vagyok, aki azóta imád olvasni, amióta csak megtanulta az ABC-t. Az írás szintén régóta nagy szenvedélyem, szabadidőmben verseket, novellákat írok, illetve néhány regényötletet is elkezdtem már gépelni a laptopomon - de legalább ezer év, míg befejezem mindegyiket. Túl sok van! Ezen kívül imádom a zenét, minden mennyiségben, és a filmeket, sorozatokat - gyakran némelyik rabjává is válok, ahonnan aztán nehéz a visszaút. Nagy állatbarát vagyok, kiskorom óta lovagolok, nyaranta egy lovardában dolgozom. Volt már rengeteg házi kedvencem: hal, hörcsög, teknős, kutya - sőt, még az udvaron lévő csigákat és pókokat is gyűjtöttem egykoron. A kedvenc íróim egyike Danielle Steel, aki romantikus regényeivel egészen le tud bilincselni. Az ő könyveiről is olvashattok majd ajánlókat. 

Nos, a szót pedig nem szaporítanám tovább. 
Köszönöm, ha mindezt elolvastad, s ha ezután is maradsz, és körülnézel, azt még inkább! 

xoxo Gin

U.I.: Ha valami kérdésed van, segítségre lenne szükséged, vagy nekem tanácsolnál valamit a bloggal kapcsolatban, írj nyugodtan az e-mail címemre: gmerkwart@gmail.com.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése